Blomst med hjertefeil

AkessonPhoto

Blomst Med Hjertefeil

Blomst med hjertefeil er en aktivitet, lese og illustrasjonsbok jeg nå jobber med. Boka er ment for barn som er pårørende for noen med hjertesykdom.


Ved å jobbe seg igjennom relevante oppgaver i boken, se hva som skjer og å lese skal barnet få økt forståelse rundt temaet. Jeg håper dette vil resultere i at barnet klarer å takle sykdommen til sin syke bekjente bedre.Boka handler om Amalie og Turid som er bestevenner. Dem spiller kanonball i gymtimen, og Turid føler seg dårlig og kollapser.


Dette er en bok som visualiserer hva som skjer på et sykehus når dem får inn en slik sak. Ved relevante oppgaver, informasjon og illustrasjoner vil barnet kunne øke sin kompetanse og forståelse innenfor dette.


Overskuddet doneres til forskning på hjerte og lungesyke.

Akessonphoto jobber alltid med nye spennende prosjekter, meld deg opp på nyhetsbrevet for å være en av dem første til å få nyhtetene samtidig som flere gode rabatter fra våre tjenester!

 

Kontakt


Oslo, Stavanger, Kristiansand

& Bergen


post@akessonphoto.no


0047 974 94 120

Om Meg

Jeg er straks ferdig med min 2 årig fagskoleutdanning på Grafisk Design. I tillegg til grafisk, tar jeg også et årsstudium i digital markedsføring. Jeg startet opp akessonphoto for å samle arbeiserfaring, og for å kunne jobbe med det jeg brenner for.

Jeg ønsker å vise hvem jeg er, hva jeg er god for, og å sørge for at jeg har en god plass på markedet. Jeg har høye ambisjoner, og akter å nå langt.
Copyright @ Akessonphoto

All Rights Reserved