Ferdigheter

AkessonPhoto

Dette er jeg god på

Under har du ei liste over programmene jeg bruker mest, og hvor dyktig jeg er i dem. Fra og med høsten 2018, skal jeg ta mer utdanning og får da liste enda mer programvarer etter hvert. Programmene her er innen for koding av nettsider, bilderedigering, grafisk produksjon, layout design, filmredigering, effekter for film & animasjon, nettside analyse og annonser + analyser.

HTML & CSS

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe Dreamweaver

Google Analytics

Adobe InDesign

Adobe Premiere

Adobe After Effects

Final Cut Pro x

Google Ads

Utdanning

Utdanningen min tar jeg på Noroffs nettbaserte fagskole. Dette fører til at jeg styrer hverdagen min slik jeg vil, og har større kapasitet til å ta imot oppdrag. Jeg har også større mulighet til å reise ut til deg om det viser seg til å være nødvendig.2018 - 2019

Noroff Fagskole

3D Design & Animasjon

Dette er et fag jeg kommer til å begynne på til høsten 2018.

2017 - 2018

Noroff Fagskole

Digital Markedsføring

Digital markedsføring på Noroff dekker det grunnleggende og viktigste innenfor nåtidens markedsføring. Vi har et stort fokus på; digitale profiler, analyser og annonser.

2016 - 2018

Noroff Fagskole

Grafisk Design

Studerer yrkesrelatert grafisk design på noroff. Skolen sørger for at vi blir utfordret, og at vi blir presset til å bli bedre. Studiet foregår på engelsk.

Kontakt


Oslo, Stavanger, Kristiansand

& Bergen


post@akessonphoto.no


0047 974 94 120

Om Meg

Jeg er straks ferdig med min 2 årig fagskoleutdanning på Grafisk Design. I tillegg til grafisk, tar jeg også et årsstudium i digital markedsføring. Jeg startet opp akessonphoto for å samle arbeiserfaring, og for å kunne jobbe med det jeg brenner for.

Jeg ønsker å vise hvem jeg er, hva jeg er god for, og å sørge for at jeg har en god plass på markedet. Jeg har høye ambisjoner, og akter å nå langt.
Copyright @ Akessonphoto

All Rights Reserved