Om Meg

AkessonPhoto

Om Meg


Jeg er ei dame med ambisjoner og bein i nesa. Per i dag er jeg grafisk student og digital markedsføringsstudent. Begge studiene er fulltid og på engelsk, noe som vil gi meg internasjonale grader når jeg har fullført.


Min interesse for fotografi har alltid vært tilstedeværende, men det er ikke før i senere år at grafisk ble en enda større del av min hverdag. Jeg elsker det å kunne bruke kreativiteten til noe produktivt, samtidig å vise andre hva jeg er flink til.


Valget om å starte opp Akessonphoto har vært et stort steg i riktig retning. Foretaket har gitt meg utrolig gode erfaringer jeg kan ta videre i arbeidslivet. Det har lært meg om hvordan man styrer en business, og det å ha "flere baller i luften samtidig". Jeg er utrolig glad og takknemlig for mulighetene som har åpnet seg etter firmaet ble startet.


Jeg ser alltid etter nye samarbeidspartnere innen det meste. Trenger du en grafisk designer til ditt foretak, firma eller degselv?

Send meg en mail!


Kontakt


Oslo, Stavanger, Kristiansand

& Bergen


post@akessonphoto.no


0047 974 94 120

Om Meg

Jeg er straks ferdig med min 2 årig fagskoleutdanning på Grafisk Design. I tillegg til grafisk, tar jeg også et årsstudium i digital markedsføring. Jeg startet opp akessonphoto for å samle arbeiserfaring, og for å kunne jobbe med det jeg brenner for.

Jeg ønsker å vise hvem jeg er, hva jeg er god for, og å sørge for at jeg har en god plass på markedet. Jeg har høye ambisjoner, og akter å nå langt.
Copyright @ Akessonphoto

All Rights Reserved